Asli produk untuk yang kering dan rambut yang rosak + topeng untuk rambut berkilat

Rambut kering adalah lomljivi dan rapuh, pancang, berharap untuk vaksin dengan cepat. Terutama sensitif untuk faktor luar seperti kuat matahari, air laut dan proses kimia (pewarna, tetap melambai dan pengeringan dengan pengering rambut). Ia adalah penting bahwa anda secara teratur menghargai, dan tidak cgi script dengan kerap barvanji, seperti mereka juga warna rambut yang agresif.

Rambut yang kering dan rambut yang rosak

Telur syampu
Di dalam piala tempat kuning telur, minyak kelapa, teh lemon dan herbal teh. Perlahan-lahan itu tentang 150 ml air panas. Stepite dengan metlico. Urutan ke dalam rambut dan pergi selama beberapa minit. Membilas rambut anda dan keringkan.

Topeng dengan rumenjakom, minyak zaitun dan madu

1 kuning
2 sudu minyak zaitun
1 sudu madu
Ketika žvrkljate kuning, perlahan-lahan vlivajte minyak. Campurkan gosok ke kering rambut dan membungkus kepala anda dengan handuk. Topeng untuk mengambil kesan selama 30 menit, kemudian bilas dengan teliti.

Topeng dengan ricinusovim minyak dan herba

1 cawan minyak sayur-sayuran
4 titik penting minyak rosemary
4 titik penting minyak lavender
Minyak yang kacau dengan teliti dan memohon pada umite rambut. Rambut bungkus dengan plastik aluminium foil, kemudian dengan tuala panas. Topeng biarkan ia sekurang-kurangnya 30 minit. Pada akhir rambut untuk membasuh kawasan itu dengan zeliščnim syampu.

Ia adalah masa untuk rambut untuk menyediakan untuk hari-hari sejuk. Untuk memulakan postrizite sejak musim panasizsušene pancang, kemudian nahranite dengan buatan sendiri.
Topeng untuk berkilat lasVse, apa yang anda perlukan untuk pemulihan rambut, anda akan menemukan bahwa di dalam peti sejuk rumah. Kawan-kawan anda, rambut, misalnya, telur, madu, cuka, alpukat dan minyak yang berbeza.

Topeng selalu memohon pada lembap atau rambut kering; untuk yang lebih besar kesan rambut bungkus dengan handuk atau foil. Biarkan selama 15 sampai 20 menit, kemudian bilas dengan air panas.

Semua topeng rumah menggunakan segera, baru disediakan, sejak akan oksidirale dan kesan tidak akan sama. Topeng yang kekal, membuang.

Cuka untuk bersinar

Walaupun ia mempunyai satu benar-benar bau yang tidak menyenangkan, cawan cuka menambah kembali air apabila mencuci rambut. Untuk orang kampung bau dalam campuran air dengan cuka kanite beberapa titik penting minyak. Cuka akan membuat rambut membuang semua kekotoran dan kesan produk rambut, di samping itu, ia mengandungi banyak mineral yang akan dijaga untuk rambut yang sihat.

Madu untuk rambut kering

Setengah secangkir madu bercampur dengan tiga dan dimakan žlicami zaitun atau minyak kelapa. Topeng dengan berus memohon untuk rambut kering, bungkus dengan handuk dan membiarkan mengambil kesan setidaknya setengah jam. Topeng bilas dengan sampo. Madu akan rambut navlažila dan perangsang.

Jajčna lapisan

Dua telur bercampur dengan lima dan yang boleh dimakan žlicami minyak zaitun, memohon pada rambut dan biarkan ia mengambil kesan sekurang-kurangnya 15 minit. Bilas dengan air suam-suam kuku. Karena jajčna lapisan mengandung banyak vitamin dan protein, rambut dengan dia berkilau, topeng akan menjaga juga untuk tips sihat mengambil tetap penjagaan tidak akan lebih cepile.

Avokadova dengan madu

Zmečkanemu avokadu primešajte minyak zaitun dan dua sudu madu. Campuran yang licin, memohon pada rambut dan biarkan ia mengambil kesan selama 15 minit. Mengulas memerlukan masuk/pendaftaran. Menulis pertama comment! Jika anda tidak mempunyai akaun pengguna, pilih salah satu yang ditawarkan kaedah dan mendaftar di beberapa langkah cepat.

Published by admin